Natalia Luneva

M.A. Diploma iz psihologije (FHAM, Zvezna Republika Nemčija),
Mednarodna Diploma iz Biosinteze - somatske in globinske psihoterapije (IFB, Švica),
Certifikat iz psihotravmatologije (DIPT, Zvezna Republika Nemčija),
Certifikat iz sistemskega svetovanja v individualni, zakonski in družinski terapiji (MRI, ZDA).
Članica APA (American Psychological Association), DPS (Društvo psihologov Slovenije).
Pozdravljeni,

Iaz sem  psihologinja, telesna  psihoterapevtka,  psihotravmatologinja. Pri svojem delu uporabljam različne metode:  sistemsko  družinsko terapijo,  procesno  psihologijo,  umetnostno  terapijo,  telesno  psihoterapijo ( Biosinteza,  Bodinamika,  Hakomi), različne  meditacijske in  sprostitvene  tehnike ter  coaching. Za vsakega posameznika izberem najprimernejši način.

Delam s premagovanjem strahu, tesnobe, napadov panike in pridobivanjem samozavesti. Strankam uspešno pomagam pri reševanju težav v odnosih, težavah odraščanja in ločitvi od staršev. Če ste vi ali vaša družina doživeli psihološko travmo, vam bodo moje svetovanje pomagalo najti vire in premagati posledice travme.

Če imate glavobol, bolečine v mišicah, težave z dihanjem in zdravnik ne najdejo razlogov za to, je možno, da je to znake psihosomatike. Ustranjevanje psiholoških težav pomaga pri soočanju s telesno manifestacijo takšnih simptomov.

V svetovanju je možno tudi rešiti konfliktno situacijo, tako v družinskem kot delovnem okolju. Ljudje pogosto podcenjujejo konflikt kot vir osebnega razvoja. Konflikt pomaga videti situacijo z različnih kotov in najti optimalno rešitev. Kot rezultat svetovanja se najdejo optimalne rešitve in tudi se odkrijejo priložnosti za osebni razvoj.
Z veseljem se srečam preko Zooma, WhatsAppa, Viberja, Skypea ali osebno, če bo potrebno. Prosim, pošljite mi e-mail, da se dogovorimo za sestanek.

Po potrditvi termina posveta pričakujem plačilo od vas najkasneje en dan pred posvetom. Možni so alternativni načini plačila. Navedite podatke o plačniku. Podatke, ki jih zbiramo, bomo obravnavali v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in mednarodnim zakonom. Potrjujem zaupnost in nerazkritje vseh informacij, ki sem jih prejel od vas pred, med ali po posvetovanju.Naročite svoj termin
Izberete primeren čas za posvet
Cenik
Psihološko svetovanje
Psihološko svetovanje (online)
Cena enega rednega srečanja je 80 euro. 100% predplačilo lahko plačate najkasneje dan pred srečanjem.
Rezervirajte
Diagnostika energijskega stanja
Diagnostika energijskega stanja (online). Trajanje svetovanja je 90-120 minut. Potreben je predhodni razgovor. Cena diagnostike je 120 eur. 100% predplačilo lahko plačate najkasneje dan pred posvetom.
Rezervirajte
Sistemske postavitve (online)
Cena je 80 euro. 100% predplačilo lahko plačate najkasneje dan pred srečanjem.
Rezervirajte
Posebni pogoji veljajo za študente Biosinteze in za stranke iz socialno ogrozenih družin.
Za več informacij o teh pogojih me prosim kontaktirajte.
Kaj pravijo moje stranke ❤️
  • L., Georgia
    Natalija svojo stranko zelo čuti in to je zelo veliko udobje. Vedno spretno izbere tehnike za obvladovanje določene situacije. Delo z njo je bilo zame zelo plodno in učinkovito. Ena ura posveta z Natalijo mi je minila kot nekaj minut. Najlepša hvala!
  • M., Germany
    Zahvaljujoč posvetu z Natalijo mi je uspelo spremeniti kraj dela v nekaj bolj zanimivega zame. Svojo prejšnjo službo sem ni želela spremeniti zaradi izgube stabilnega dohodka ampak ta služba ni bila mi všeč. Zdaj sem spremenila kraj dela in napredovala v svoji karieri. Danes delam blizu doma in vodim samostojne projekte. V mojem osebnem življenju so se zgodile spremembe na bolje. Najlepša hvala!
  • L., Slovenia
    Natalia mi je pomagala preživeti zelo bolečo situacijo iz preteklosti, ki je nikoli nisem mogla pozabiti. Pomagala mi je najti notranje vire za spopadanje s tem in zdaj se počutim dobro. Po svetovanju z Natalijo se počutim bolj samozavestno! Hvala!
Kontakt:
Ljubljana, Slovenia
lunevanatalia.com, 2018-2023© All Rights Reserved.
lunevanatalya@gmail.com